https://www.vcura.nl/verzorgingstehuis/_434_n__29_NL_146_____
Kleinschalig bouwen
kleinschalig-wonen
Laat u ophalen en thuisbrengen door een chauffeur.
op-stap-met-chauffeur-in-uw-eigen-auto
Onderling contact
de-telefooncirkel
Lekker thuis blijven wonen en toch gemakkelijk naar de 1e verd kunnen..
traplift-aanschaffen-via-vcura
Hoe gezond is vakantie nu feitelijk?
voorjaarsvakantie-in-aantocht
Ook weer zin om er op uit te gaan?
het-voorjaar-komt-er-weer-aan-er-op-uit-dan
Veiliger met inductie.
gasfornuis-vervangen
Douchetoilet, welke is geschikt?
douchetoilet
Snelle levering traplift
oto-traplift
Vacatures in een verzorgingstehuis

Wonen in een verzorgingstehuis.

Voor een groeiend aantal senioren, welke langer zelfstandig kunnen blijven wonen, een idee waar we nog niet aan willen denken, toch?
Het genot om zelfstandig te kunnen blijven wonen trekt velen van ons dan ook en we doen er veel aan om dat ook te blijven kunnen, Vcura helpt daar dan ook zeker bij, met hulp, technische en praktische ondersteuning en vernieuwende producten, domotica en inzet van mensen.

Opname

Toch komen een flink aantal mensen toch alhoewel later in aanraking met een verzorgingstehuis, doordat we steeds langer thuis kunnen blijven wonen is het vaker dan vroeger het geval dat mensen met meer en zwaardere somatische of geestelijke aandoeningen in een verzorgingstehuis terecht komt.
ZZP4 of ZZP5 is vaak minimaal benodigd ook om in aanmerking te komen voor opname in een verzorgingstehuis, ook de verzorgenden zullen dus ook beter en hoger dienen te zijn opgeleid.

Vacature

Daarnaast kunnen verzorgingstehuizen slecht aan deskundig en goed opgeleid personeel komen, weet u iemand in de buurt van het Gooi die graag als verzorgende zou willen werken in een verzorgingstehuis, laat het ons dan weten, wellicht kunnen wij u helpen. 

Desktop versie