https://www.vcura.nl/traplift-aanschaffen-via-vcura/_434_n__29_NL_153
Kleinschalig bouwen
kleinschalig-wonen
Laat u ophalen en thuisbrengen door een chauffeur.
op-stap-met-chauffeur-in-uw-eigen-auto
Onderling contact
de-telefooncirkel
Lekker thuis blijven wonen en toch gemakkelijk naar de 1e verd kunnen..

Ouderen dienen langer zelfstandig thuis te blijven wonen.

Is uw huis wel geschikt voor uw oude dag?

Sinds de afgelopen jaren komen ouderen pas veel later in aanmerking voor een plek in een zorginstelling. Zij moeten tegenwoordig dus langer thuis blijven wonen. Zelfs wanneer de gezondheid, mobiliteit en veiligheid achteruitgaat. Dit komt door veranderingen in de wetgeving rondom langdurige zorg.  

Volgens seniorenorganisatie ANBO1 is 65% van de ouderen niet goed op de hoogte van deze veranderingen in de wetgeving. Daardoor hebben zij ook vaak niet goed in de gaten hoe belangrijk het is om tijdig informatie te zoeken over hulpmiddelen zoals een traplift. Een traplift maar bijvoorbeeld ook thuiszorg, zorgen ervoor dat u langer thuis kunt blijven wonen. 

De meeste woningen bestaan uit twee verdiepingen. Naarmate u ouder wordt, kan de trap een obstakel gaan vormen. Heeft u of uw partner steeds meer moeite om de trap op te komen? Zit u in een rolstoel of vindt u het te gevaarlijk worden om de trap te nemen? Een traplift biedt de perfecte uitkomst voor uw mobiliteitsprobleem

Voordelen:

  • Geniet van de vrijheid in huis
  • Veilig naar boven en naar beneden
  • 100% garantie
  • Perfecte service
  • Snelle levertijd zonder grote verbouwing door erkende leveranciers
  • Zelfstandig en vertrouwd thuis blijven wonen
 

Wilt u ook veilig en comfortabel in uw huis blijven wonen? Met een traplift kunt u gemakkelijk en zonder enige inspanning en bekommering op en neer binnenshuis. Zo kunt u van uw onafhankelijkheid blijven genieten en voorkomt u dat u naar een andere plek moet verhuizen. Vraag daarom snel en eenvoudig een gratis en vrijblijvende offerte aan om te ontdekken wat het kost. 

Een traplift kan in vrijwel elk huis worden geïnstalleerd, ongeacht welke soort trap u in huis heeft. Daarnaast kan een traplift dankzij deskundige montage gemakkelijk binnen één werkdag worden gemonteerd. Wacht daarom niet langer meer en maak gebruik van de vele voordelen! 

Hoe werkt het?

Geeft u op de site van Vcura bij het contactformulier aan, dat u een traplift overweegt en laat uw NAW gegevens achter, dus:

  • Uw naam
  • Straat en huisnummer
  • Postcode en woonplaats
  • Telefoonnummer.

Vcura neemt dan contact met u op en als u een vrijblijvende offerte wilt, maken we direct een afspraak en komt er iemand langs om uw trap te bekijken en deze in te meten en krijgt u direct een vrijvlijvende offerte, inclusief 10% korting omdat u via ons koopt bij een gerenomeerd trapliften bedrijf, zodat u verzekerd bent van een top product.

Hoe gezond is vakantie nu feitelijk?
voorjaarsvakantie-in-aantocht
Ook weer zin om er op uit te gaan?
het-voorjaar-komt-er-weer-aan-er-op-uit-dan
Veiliger met inductie.
gasfornuis-vervangen
Douchetoilet, welke is geschikt?
douchetoilet
Snelle levering traplift
oto-traplift
Vacatures in een verzorgingstehuis
verzorgingstehuis
Desktop versie