https://www.vcura.nl/toelichting/traplift/_459____NL

Trapliften.

Is de bovenverdieping van uw woning lastig te bereiken geworden omdat de trap er naar toe voor u een lastig te nemen obstakel is geworden? Wilt u toch de vrijheid om uw hele huis te gebruiken en heeft u geen behoefte aan verhuizen of verbouwen? Denk dan eens aan een traplift.

Ziet u op tegen het hak en breekwerk voor het aanbrengen van de traplift, maakt u zich dan geen zorgen. De traplift wordt opgemeten door een specialist en daarna in de meeste gevallen in ongeveer een halve dag geplaatst, in haast alle gevallen ook zonder hak en breekwerk.

Een veilige en comfortabele traplift geeft u weer de mogelijkheid uw gehele huis probleemloos te gebruiken. Ook is een traplift uitstekend geschikt voor het naar boven brengen van lastig hanteerbare of zware spullen, denk maar eens aan de volle wasmand of een zware koffer. De traplift verplaatst het moeiteloos voor u.

Voor een traplift heeft u niet veel ruimte nodig. Een goede traplift wordt zo geplaatst dat het geen sta in de weg vormt. De geleidingsrail wordt veelal geplaatst aan de smalle kant van de traptreden waardoor de brede kant veilig beloopbaar blijft en ook de trapleuning kan blijven zitten. Met een inklapbare stoel merkt u nauwelijks iets van de aanwezigheid van de traplift maar geniet u wel van het comfort dat hij u biedt.

Vcura werkt samen met de beste leveranciers op het gebied van trapliften, ThyssenKrupp Encasa en Otolift.

Vult u dan even ons contactformulier in, wij nemen dan contact met u op https://www.vcura.nl/contact/contactformulier/_395____NL

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Desktop versie