https://www.vcura.nl/toelichting/administratie/_465____NL

Administratie

Het verwerken, ordenen en archiveren van uw post, het verzorgen van tijdige betalingen of het verzorgen van de jaarlijkse belastingaangifte zijn zaken die soms blijven liggen. Mogelijk staat uw hoofd er niet naar, denkt u er niet aan of is de materie voor u dermate complex dat er geen (tijdig) gevolg wordt gegeven aan het juist verwerken er van.
Zeker voor de senioren onder ons is grip op de (financiële) situatie veelal lastig. Soms kunnen de kinderen of kennissen een handje helpen maar dat is in lang niet alle gevallen mogelijk.

Het wordt er allemaal ook niet makkelijker op.
Moet ik deze betaling nog wel doen? Heb ik dat abonnement nog wel nodig? De wetgeving verandert met regelmaat, hoe weet ik dan wat ik moet opgeven aan de belasting? Wat zijn mijn inkomsten en wat zijn mijn uitgaven? Hoe leg ik alles vast en houd ik overzicht zodat ik alles snel kan terugvinden?
Allemaal vragen waar Vcura bij kan helpen.

Door uw administratie uit te besteden hoeft u zich bovenstaande vragen niet meer te stellen en wordt alles keurig geregeld. U wordt geïnformeerd over de stand van zaken en u blijft uiteraard aan het roer.

Wij kunnen onder andere het volgende voor u overnemen:

  • (Dagelijkse) postverwerking
  • Betalingen verrichten
  • Controle op noodzaak betalingen
  • Controle op abonnementen
  • Archiveren van polissen en controle op noodzaak
  • Mogelijke besparingen traceren en melden

Heeft u interesse in het tijdig, ordelijk en vertrouwelijk laten regelen van uw administratie dan kunt u contact opnemen met Vcura. Op onze home pagina vindt u onze contactgegevens.

Desktop versie