https://www.vcura.nl/landing/wuzzi-alert/_479____NL

 

Altijd en overal veilig, de Wuzzi Alert

 

Wilt u zolang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen en kunnen gaan en staan waar ú dat wilt, dan is het wel zo prettig te weten dat u hulp kunt inroepen als dat nodig mocht zijn. Zowel binnenshuis als daarbuiten biedt de Wuzzi Alert de mogelijkheid hulp op te roepen.

                           

De Wuzzi Alert Pebbles is een mobiel alarm, met GPS, dat zorgt voor persoonlijke veiligheid in de vorm van een knop die u altijd bij u kunt dragen, om uw nek, in uw zak, in uw tas, enz. Of het type Orion als  horloge om uw pols. Het bereik van de alarmknop of horloge, beperkt zich niet tot uw directe woonomgeving, zoals vele andere alarmknoppen van woongemeenschappen.
GPS maakt dat u haast door geheel Europa gebruik kunt maken van dit mobiel alarm.
De Wuzzi Alert heeft meerdere functies. Door een druk op de knop kunt u hulp inroepen van een bekende die het signaal van u ontvangt en actie kan ondernemen. Ook kunt u de Wuzzi Alert koppelen aan een professionele alarmcentrale. Uw oproep komt in dat geval bij hen terecht waarna actie ondernomen kan worden.

Wuzzi Alert, het pakket

De Wuzzi Alert wordt geleverd in de vorm van de alarmknop (Pebbles), of als horloge (Orion), een oplader en een inlogcode om via internet in te loggen bij uw Wuzzi. Meerdere contactpersonen zijn in te geven waardoor als de eerste contactpersoon uw oproep niet beantwoord naar de volgende contactpersoon wordt doorgeschakeld.  
De gebruiksduur van de alarmknop is ongeveer vier tot vijf dagen, daarna dient de alarmknop te worden opgeladen. Bij het horloge Orion gaan we uit van 1 a 2 dagen. Op het moment dat de Wuzzi Alert bijna leeg is ontvangt de contactpersoon daarvan bericht met het verzoek de alarmknop op de oplader te (laten) plaatsen.
Het gebruik van de alarmknop is gerelateerd aan een abonnement. U kunt kiezen voor een abonnement waarbij u gebruik maakt van uw eigen familie-/kennissenkring of dat u verbonden wordt met een professionele alarmcentrale.
De Wuzzi Alert is uitermate gebruiksvriendelijk, geen gedoe met bijvoorbeeld een lastige smartphone.

De mogelijkheden.

Wuzzi Alert alarmknop of horloge, een eenvoudige spraakverbinding

In geval uw dierbare, hetzij binnenshuis hetzij buitenshuis hulp nodig heeft dan volstaat een druk op de knop. De ingestelde contactperso(o)n(en) ontvangen het signaal en uw dierbare kan als hij of zij daarvoor in staat is, net als met een telefoon, vertellen wat er aan de hand is zodat er actie ondernomen kan worden.

In geval uw dierbare niet in staat is te praten kan door middel van een druk op de knop een verbinding tot stand gebracht worden met de contactpersoon die vervolgens kan meeluisteren met wat de alarmknop of horloge aan geluiden registreert. Handig bij bijvoorbeeld plotseling onwel worden of als uw dierbare iets aangedaan wordt.

Wuzzi Alert alarmknop of horloge, plaatsbepaling via GPS (plaatsbepaling)

De alarmknop of horloge beschikt over GPS. Hiermee is het mogelijk exact te bepalen (10 meter nauwkeurig) waar u zich als drager van de alarmknop of horloge bevind. Bent u de weg kwijt, de contactpersoon kan u helpen.

Wuzzi Alert alarm, of horloge, gebiedsafbakening via GPS (plaatsbepaling)

Het GPS systeem biedt de mogelijkheid een gebied in het systeem te definiëren waarbinnen de drager van de alarmknop of horloge zich onbeperkt kan begeven. Op het moment dat de drager dat gebied verlaat krijgt de contactpersoon een signaal waarbij direct duidelijk is waar de drager het gebied heeft verlaten en waar hij/zij zich nu bevind. Verdwalen behoort daarmee tot het verleden.

Wuzzi Alert alarmknop, of horloge voor iedereen (jong en oud)

De Wuzzi Alert is niet alleen handig voor ouderen, maar iedereen kan dit alarm gebruiken. In de wereld van vandaag is het geen overbodige luxe hulp te kunnen vragen op het moment dat dat gewenst is. Denk aan kleine kinderen of aan het moment dat u alleen ’s avonds over straat loopt. U bent altijd terug te vinden, kunt verbinding maken en hulp is snel inzetbaar.

 

Batterij duur                          Oplaadwijze                            Functies                               Afmetingen

5-7 dagen.   Pebbles              Oplaadkabel + Oplaadstation   SOS knop, locatie bepaling   61 x 43 x 16 MM

3-5 dagen.   Hanger Pearl      Oplaadkabel                             SOS knop, locatiebepaling    38 x 38 x 12 MM

1-2 dagen.   Horloge Orion    Oplaadkabel                              SOS knop, locatiebepaling    16 x 9 x 50  MM

 

Klik voor directe bestelling

Desktop versie