https://www.vcura.nl/landing/verbonden/_505____NL

Verbonden

Een of meerdere keren per week bellen wij ouderen op. Gewoon om een praatje te maken, om te vragen hoe het gaat en te horen of wij eventueel van dienst kunnen zijn in het contact met familie of zorginstellingen.

Een goede start van de dag!

Iedere wens is anders. Samen bespreken we de behoeftes van de ouderen en stemmen we onze diensten volledig af op iedere individuele vraag. Daarnaast kunnen wij onze telefoon gesprekken terugkoppelen naar familie of zorginstellingen zodat ook zij op de hoogte zijn van hoe het gaat, waarbij de privacy uiteraard gewaarborgd blijft.

Verder zien wij het als een belangrijke taak om een vinger aan de pols te houden. Wanneer een van onze klanten zijn telefoon niet op neemt op het afgesproken tijdstip, sturen wij een bericht naar de mantelzorger in kwestie zodat deze hiervan op de hoogte is en polshoogte kan nemen.

In het kort
• Telefonische gesprekken op maat
• Terugkoppeling zorginstellingen en/of familie
• Signaalfunctie door sms naar mantelzorger of opgegeven contactpersoon

Hoe werkt Verbonden?

Vertrouwde gesprekspartner

Wij bieden een gesprekspartner die interesse heeft voor u en uw verhaal.

Betrokkenheid en deskundigheid

Onze gesprekspartners zijn betrokken en deskundig en hebben een grote passie voor hun vak. Wanneer blijkt uit het contact dat een verwijzing wenselijk is (naar thuiszorg, huisarts, eigen kinderen, enzovoort) worden daar vooraf duidelijke afspraken over gemaakt. De privacy blijft daarbij natuurlijk gewaarborgd.

Duur en structuur van het gesprek

Gemiddeld duurt het telefoongesprek tien tot vijftien minuten. In ieder gesprek praten we over hoe het gaat en over de dingen die u op dat moment bezighouden.

Terugkerende belmomenten

De telefoongesprekken vinden naar wens één of meerdere keren per week plaats. U kiest samen met onze gesprekspartners de belmomenten.

Tarieven

U kunt met ons Verbonden zijn vanaf € 11,00 per 4 weken.

 

Desktop versie