https://www.vcura.nl/landing/traplift/_483____NL

Traplift

Is de bovenverdieping van uw woning lastig te bereiken geworden omdat de trap er naar toe voor u een lastig te nemen obstakel is geworden? Wilt u toch de vrijheid om uw hele huis te gebruiken en heeft u geen behoefte aan verhuizen of verbouwen? Denk dan eens aan een traplift.

Een traplift zonder hak en breekwerk

Ziet u op tegen het hak en breekwerk voor het aanbrengen van de traplift, maakt u zich dan geen zorgen. De traplift wordt opgemeten door een specialist en daarna in de meeste gevallen in ongeveer een halve dag geplaatst, in haast alle gevallen ook zonder hak en breekwerk.

Een traplift, ook voor het boven brengen van zware spullen

Een veilige en comfortabele traplift geeft u weer de mogelijkheid uw gehele huis probleemloos te gebruiken. Ook is een traplift uitstekend geschikt voor het naar boven brengen van lastig hanteerbare of zware spullen, denk maar eens aan de volle wasmand of een zware koffer. De traplift verplaatst het moeiteloos voor u.

Weinig ruimte nodig

Voor een traplift heeft u niet veel ruimte nodig. Een goede traplift wordt zo geplaatst dat het geen sta in de weg vormt. De geleidingsrail wordt veelal geplaatst aan de smalle kant van de traptreden waardoor de brede kant veilig beloopbaar blijft en ook de trapleuning kan blijven zitten. Met een inklapbare stoel merkt u nauwelijks iets van de aanwezigheid van de traplift maar geniet u wel van het comfort dat hij u biedt.

Vcura werkt samen met ThyssenKrupp Encasa

Vcura werkt samen met de beste leverancier op het gebied van trapliften, ThyssenKrupp Encasa. ThyssenKrupp Encasa is wereldleider als het gaat om veilige en betrouwbare trapliften. Wereldwijd worden trapliften ingemeten door plaatselijk specialisten waarna de technische gegevens worden doorgestuurd naar de fabriek in Nederland. Daar worden de gegevens omgezet in tekeningen en worden de onderdelen door de technisch specialisten geproduceerd. Vervolgens wordt de kant en klare traplift verstuurt naar de plaats van bestemming. Een Nederlandse traplift van de hoogste kwaliteit.

Desktop versie