https://www.vcura.nl/landing/mantelzorgwoningen/_480____NL

Mantelzorgwoningen

Uw wilt heerlijk op uw stukje grond blijven wonen, maar uw huidige woning maakt dat minder gemakkelijk, u moet flink gaan verbouwen en dan nog zit u alleen in dat grote huis. Wellicht is dan een zogenaamde mantelzorgwoning de oplossing.
Een mantelzorgwoning die een stukje kleiner is dan uw huidige woning, waardoor u veel gemakkelijker overal bij kunt en bij in de buurt bent. Sneller vanuit de slaapkamer bij de douche en toilet als voorbeeld. In uw mantelzorgwoning heeft u ook alle gemakken bij de hand als u dat wilt. Deze woningen zijn in te richten naar uw wens en comfortniveau. Wilt u in uw woning mantelzorg, dit is veelal goed te realiseren door uw woning aan een van uw kinderen over te doen en u laat vervolgens een mantelzorgwoning op uw grond plaatsen. Uw dochter / zoon kan dan de mantelzorg op zich nemen, komt u daar niet mee uit, kunt u altijd nog Vcura voor deze zorg inhuren.

Voordelen mantelzorgwoning

Zoals bovenstaand al omschreven bieden mantelzorgwoningen veel voordelen voor senioren / ouderen die vooral woonachtig zijn in de zogenaamde buitengebieden van ons Nederland.
Mantelzorg die verstrekt kan worden door dochter / zoon.
Een mantelzorgwoning die is afgestemd op mantelzorg in overleg en met uw specifieke wensen en mogelijkheden.
Een mantelzorgwoning kan en mag in de meeste gevallen vergunningsvrij worden geplaatst in overleg met uw gemeente aan iemand die mantelzorg behoeft.
U blijft wonen in de omgeving waar u zich thuis voelt en waar mantelzorg toch direct beschikbaar is
U bijft in uw eigen mantelzorgwoning baas over u eigen wil en regelt zelfstandig uw zorg die door Vcura kan worden ingevuld, al dan niet in combinatie met de mantelzorg van uw kinderen.

Vcura en mantelzorgwoningen

Vcura biedt u de mogelijkheid om behalve gebruik te maken van haar diensten die al bekend zijn en op de site kunnen worden nagezien, ook de mogelijkheid om via Vcura een mantelzorgwoning te betrekken, Vcura werkt daarom samen met de beste leverancier van mantelzorgwoningen in Nederland, TOP Totaal, dit vanuit het gegeven dat Vcura alleen met de beste producten en dienstverleners werkt.
De leverancier van deze mantelzorgwoningen ontwerpt deze woningen met u samen, afhankelijk van de ruimte, mogelijkheden en financien wordt er samen met u gekeken wat u graag zou willen en wat mogelijk is. Iedere mantelzorg woning is dan ook uniek te noemen. Bij aanschaf van een mantelzorgwoning via Vcura ontvangt u een waardenbon die u kunt verzilveren na betaling van de eerste termijn op de woning bij Vcura (zorgdiensten of zorgartikelen) en bij Blijf ook wonen aan eventuele opties aan de mantelzorgwoning.

 

Wenst u meer informatie of heeft u een vraag, klik dan hier

 

Desktop versie