http://www.vcura.nl/over/ervaringen-van-clienten/_432____NL

Ervaringen van cliënten

 

Persoonlijk vitaliteitsprogramma

Sinds een paar weken nu heb ik begeleiding voor mijn persoonlijk vitaliteitsprogramma. Mijn coach heeft alle tijd om met mij bezig te zijn en de oefeningen gaan heel natuurlijk en weinig inspannend. Toch merkte ik al snel verschil in hoe ik nu tegen zaken aankijk en hoe mijn conditie is vooruitgegaan. Ik ben heel blij dat ik dit heb opgepakt, ik merk er dagelijks de voordelen van. Iedereen aan te raden.

Jeanette de Gooier

Opvouwbare scootmobiel

Recentelijk is er een opvouwbare scootmobiel in Nederland geïntroduceerd die de kleinste in zijn soort is. Vcura heeft de eerste exemplaren inmiddels uitgeleverd en ziet dat gebruikers erg veel plezier beleven aan het gemak waarmee de scootmobiel is in te zetten. Inklappen en uitvouwen is eenvoudig en het meenemen van de scootmobiel achter in de auto of in het vliegtuig maakt dat je altijd en overal mobiel kunt zijn.

Zo ook de ervaring van mevrouw Feenstra uit Rotterdam.

Mevrouw Feenstra maakt al lange tijd gebruik van een traditionele scootmobiel. Haar zoon heeft haar de Atto scootmobiel aangeraden vanwege de brede inzetbaarheid. Vcura heeft de scootmobiel bij mevrouw thuis gedemonstreerd en haar een proefritje laten maken.    

“Fantastisch” was de eerste reactie van mevrouw Feenstra. Inmiddels heeft zij de Atto aangeschaft en is er heel erg blij mee.  Zij kan nu weer met haar zoon mee, naar plekken waar zij voorheen niet meer kon komen, samen in de auto en de scootmobiel gaat mee. Zo ook naar de hei, zoals de foto laat zien. De oude scootmobiel? Die wordt bijna niet meer gebruikt, de nieuwe en veel praktischer scootmobiel pak je veel sneller en hij doet precies hetzelfde.

 

Desktop versie