http://www.vcura.nl/douchetoilet/_434_n__29_NL_148
Douchetoilet, welke is geschikt?

Douchetoilet. 

Wanneer het reinigen van het onderlichaam moeilijk is geworden en een toiletbezoek geen automatische handeling meer is, wordt het tijd om het toilet te voorzien van een douchefunctie. Sommige leveranciers bieden slechts 1 type, andere een tiental keuzes. Hoe weet je wat voor jou het goede model is?

Belangrijk is om te weten wat de reden van aanschaf is. En nog belangrijker, of er extra punten zijn waar rekening mee moet worden gehouden.

WMO aanvraag.

Het is verstandig om deze vragen ook door te lopen wanneer u de voorziening via de WMO-afdeling van uw gemeente aanvraagt. Bij een verkeerd model heeft u weinig aan de voorziening. De landelijk meest ingezette modellen zijn vooral ontwikkeld voor de Aziatische markt. Deze modellen zijn vaak uitgerust met aangename extra’s als een watermassage of nachtlicht. Maar zijn bijvoorbeeld niet goed bestand op een zijwaartse belasting als u van een rolstoel naar toilet verplaatst of zich met een plof op het toilet laat vallen.

Vcura vraagbaak.

Neemt u gerust contact met ons op om u vrijblijvend te adviseren hierbij.
Tevens kunnen wij gratis een woning check verrichten om te zien of er nog mogelijkheden zijn om vooral veiliger maar zeker ook plezieriger te kunnen wonen in uw woning, wellicht niet voor direct, maar met toekomstige aanpassingen aan uw woning zou u daar dan rekening mee kunnen houden.
 

Snelle levering traplift
oto-traplift
Wonen in een verzorgingstehuis
verzorgingstehuis
Kleinschalig bouwen
kleinschalig-wonen
Nieuwe producten etc
nieuws
Liever thuisbeurs Eindhoven
liever-thuisbeurs-23-24-en-25-november-2017
SON
Stichting ouderen Nederland
son
Hoe verwijder ik dingen op Social media na overlijden
social-media
Ouderen willen best meer betalen, als dat keuze vrijheid geeft
zorgpremie
De website van Vcura, de intermediair die plezierig zelfstandig thuis blijven wonen voor ouderen mogelijk maakt.
vcura-website-live
Desktop versie